Vi sover på golvet.

Sedan i söndag sover vi på golvet. Inte riktigt, madrassen ligger på golvet. Sänggaveln har fått flytta ut till sophuset. Den har nu gjort sitt i vår familj så nu är det bara en sväng till IKEA som saknas, för att inhandla ben till sängen.

Flame tog det som en invit, att lägga sängen på golvet men efter att ha sagt åt henne att hon skulle gå ner så har hon inte varit uppe mer. Någon annan som älskar att sängen nu ligger på golvet är Hugo. Han kommer upp i den själv nu, på gott och ont. Han ramlar ner för att han inte har någon koll på vart sängen slutar.

Den enda förändringen är inte att sängen ligger på golvet utan den ligger i ett annat rum. Vi har bytt rum med Tor. Så nu delar Tor och Hugo rum. Vi lät Hugos säng stå kvar. Det har fungerat bra. Tor sover när Hugo vaknar på nätterna och det antog jag att han skulle göra. Han har alltid sovit bra även om det varit högt ljud runt omkring.

För övrigt så har det inte hänt så mycket sedan i lördags, då jag bloggade sist. Barnen är just nu feberfria och fortsätter det så under dagen så är det dagisdags imorgon. Nu är det Jimmy som ligger däckad istället. Det är en ond cirkel.

Ha en bra dag! Och kör försiktigt om ni ska ut på vägarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0