Bloggbyte.

Jag har beslutat att börja blogga på ett annat ställe. Jag hoppas att ni följer med mig dit. Den nya bloggen hittar ni här! ---> Gå till min nya blogg!

Vi sover på golvet.

Sedan i söndag sover vi på golvet. Inte riktigt, madrassen ligger på golvet. Sänggaveln har fått flytta ut till sophuset. Den har nu gjort sitt i vår familj så nu är det bara en sväng till IKEA som saknas, för att inhandla ben till sängen.

Flame tog det som en invit, att lägga sängen på golvet men efter att ha sagt åt henne att hon skulle gå ner så har hon inte varit uppe mer. Någon annan som älskar att sängen nu ligger på golvet är Hugo. Han kommer upp i den själv nu, på gott och ont. Han ramlar ner för att han inte har någon koll på vart sängen slutar.

Den enda förändringen är inte att sängen ligger på golvet utan den ligger i ett annat rum. Vi har bytt rum med Tor. Så nu delar Tor och Hugo rum. Vi lät Hugos säng stå kvar. Det har fungerat bra. Tor sover när Hugo vaknar på nätterna och det antog jag att han skulle göra. Han har alltid sovit bra även om det varit högt ljud runt omkring.

För övrigt så har det inte hänt så mycket sedan i lördags, då jag bloggade sist. Barnen är just nu feberfria och fortsätter det så under dagen så är det dagisdags imorgon. Nu är det Jimmy som ligger däckad istället. Det är en ond cirkel.

Ha en bra dag! Och kör försiktigt om ni ska ut på vägarna.


Hugos första semla.

Idag har vi varit i Södertälje och hälsat på Jimmys föräldrar. Det bjöds på mat och till efterrätt blev det semlor. Mumsigt! Hugo fick sin första semla och han verkade tycka om det. Det finns nog kanske inget barn som inte tycker om grädde, ingen jag stött på iallafall.


Sysselsättning i bilen.

Vad passar inte bättre än att virka när man åker bil.


Jag var het.

Nu ligger jag i sängen och ska förhoppningsvis kunna sova. Min dag har inte varit allt för bra. Vaknade i natt med en 38:a-gradig feber som egentligen bara blev värre och värre under dagen. Som värst hade jag 39,4 och jag kände mig halvt död.

Jag har legat under en filt i soffan med långärmad och tofflor och sovit och fryst. Det är nu som jag känt mig som piggast men jag kan inte säga att jag mår som man ska.

Kosten under dagen har inte varit speciellt bra. Jag gick upp 06:30 men en Hugo som då inte skulle sova mer men att gå upp och kolla på tv var tydligen det enda som kunde få honom nöjd. Jag gav Tor och Hugo frukost vid 07:30 och jag själv åt frukost klockan 10:30. Den bestod av en skål med mjölk och cheerios.

Ingen lunch för mig, låg med ena foten i graven då. Middag åt jag 21:30, två ostmackor och en kopp choklad. Aptiten har inte varit på topp.

God natt på er!


RSS 2.0